تاریخ انتشار : 12 آذر 1393 9:45

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان خواستار شد

بازگرداندن قبح استفاده از سلاح سرد به جامعه

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان بازگرداندن قبح استفاده از سلاح سرد به جامعه را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری میزان حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی در هفتمین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان خوزستان گفت: متاسفانه استفاده از سلاح سرد در برخی از درگیری ها موجب خسارات جبران ناپذیری به طرفین دعوا می شود.

وی افزود: اقدامات مختلفی برای پیشگیری از حمل، نگهداری و استفاده از سلاح سرد در جامعه صورت گرفته است، اما همچنان برخی افراد در نزاع ها از این سلاح استفاده می کنند.

این مسئول قضایی تصریح کرد: در کنار این اقدامات، باید آموزش های عمومی در خصوص عواقب و مجازات جرائم ناشی از استفاده از سلاح سرد و گرم به مردم آموزش داده شود.

وی گفت: صدا و سیمای مرکز استان خوزستان می تواند با همکاری فرماندهی نیروی انتظامی، برنامه های مناسبی را برای ارتقای فرهنگ عمومی مردم آماده و پخش کند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان اظهار داشت: با یک برنامه ریزی مناسب و انجام کار پژوهشی باید مناطقی که بیشترین استفاده از سلاح سرد در آن ها صورت می گیرد، شناسایی شوند و اقدامات فرهنگی و انتظامی مناسب در جهت کاهش استفاده از سلاح سرد انجام گیرد.