تاریخ انتشار : 11 آذر 1393 15:20

رئیس شعبه 238 دادگاه خانواده در گفت‌و‌گو با میزان:

تدریس واحد درسی حقوق خانواده در دانشگاه ها ضرورت است/ آموزش حقوقی از مدارس آغاز شود

رئیس شعبه 238 دادگاه خانواده گفت: در دانشگاه ها کلیات حقوق به ویژه حقوق خانواده برای همه دانشجویان در تمامی رشته ها تدریس شود و این یک نیاز و ضرورت برای جوانان است.
    علی ناصر کلی وند در گفت و گو با میزان اظهار کرد: شبکه های ماهواره ای و سریال های آن سبب بروز مشکلات در خانواده ها می شود.
    وی تصریح کرد: همه دستگاه ها باید وارد عمل شده و اقدامات فرهنگی را در سطح وسیعی برای نسل جوان قبل از ازدواج انجام دهند تا موانع و مشکلات مرتفع شود.
    کلی وند به نقش آموزش و آگاهی در کاهش آمار طلاق اشاره کرد و گفت: آموزش و کارها و برنامه های فرهنگی سبب می شود تا افراد قبل از ازدواج مطلع شوند و با آگاهی وارد زندگی جدید بشوند.
    وی اذعان داشت: بهترین و مناسب ترین شیوه و راهکار در زمینه مقابله با آسیب های ماهواره ای در حقیقت آموزش قبل از ازدواج به جوانان و همچنین ترویج الگوهای رفتاری مناسب در خانواده و اجتماع است.
    رئیس شعبه 238 دادگاه خانواده در پایان گفت: در دانشگاه ها کلیات حقوق به ویژه حقوق خانواده برای همه دانشجویان در تمامی رشته ها تدریس شود و این یک نیاز و ضرورت برای جوانان است چرا که آگاهی آنان در تقویت بنیان خانواده نقش مهم و موثری دارد.