تاریخ انتشار : 9 آذر 1393 14:1

نظر کارشناسي پزشکي قانوني مبناي صدور آراي عادلانه

معاون سياسي و امنيتي استانداري يزد با بيان اينكه پزشکي قانوني از جمله دستگاه هاي مهم قضايي به شمار مي رود، گفت: اظهار نظر کارشناسي پزشکي قانوني از يك سو مبناي صدور آراي عادلانه در سيستم قضايي و به نوعي بستر استقرار عدالت است و از سوي ديگر فعاليت پزشکي قانوني در حوزه آموزش پزشکي و پزشکي قانوني و همکاري آموزشي با مراکز علمي و دانشگاه هاي مختلف نيز از جمله فعاليت هاي تاثير گذار اين مجموعه است.
    به گزارش اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل سازمان پزشكي قانوني كشور، دکتر طالبي در مراسم افتتاحيه سي امين همايش فصلي مديران پزشكي قانوني كه صبح امروز در يزد آغاز به كار كرد، ادامه داد: از جمله اقدامات مهم اين سازمان نقشي است که در ارائه آمار و اطلاعات دارد. امروز کشور نيازمند فراهم سازي بستر مناسب براي انجام پژوهش هاي مختلف مبتني بر آمارهاي پزشکي قانوني است که اميدواريم با همکاري نزديک اين سازمان و مراکز تحقيقاتي و پژوهشي به انجام برسد.

طالبي با تاکيد بر اهميت آمار و اطلاعات در دنياي امروز خاطرنشان كرد: آمار پزشکي قانوني مي تواند مبناي تصميم گيري و برنامه ريزي در دستگاه هاي مختلف براي پيشگيري از وقوع جرم باشدكه اين امر در گرو همکاري نزديک پزشکي قانوني و مجموعه هاي تحقيقاتي و پژوهشي خواهد بود.

وي اطلاع رساني مناسب به جامعه را در پيشگيري از جرم و آسيب هاي اجتماعي موثر دانست و افزود: اعتماد مردم به مجموعه پزشکي قانوني بزرگ ترين سرمايه اين سازمان است و اميدواريم با پاسداشت اين اعتماد و فعاليت مضاعف بتواند همچون گذشته به بهترين نحو خدمت رساني كند.

پروژه اداره كل يزد تا سال آينده به بهره برداري مي رسد

در ادامه دکتر کارگر مديرکل پزشکي قانوني استان يزد با ارائه گزارشي از فعاليت هاي اين اداره كل گفت: مراحل ساخت پروژه هاي عمراني پزشکي قانوني استان يزد از سال 1386 شروع شده بود که متاسفانه تا سال 1392 به دليل محدوديت منابع پيشرفت مناسبي نداشت، اما از سال 92 تاکنون با پيگيري هاي انجام شده ساختمان پزشکي قانوني اردکان در سال جاري به بهره برداري رسيد.

وي ادامه داد: پروژه ابرکوه نيز در صورت همکاري دستگاه هاي ذیربط شهری و رفع مشکلات موجود در ايام الله دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد. پروژه اداره کل يزد نيز با پيگيري هاي انجام شده از پروژه استانی به پروژه ملي تغيير يافت و ساخت آن با تأمين اعتبار از محل منابع ملي ادامه خواهد يافت که پيش بيني مي شود در صورت تأمين منابع تا سال آينده به بهره برداري برسد.

وي ابراز اميدواري کرد: با تأمين نیروی انسانی و منابع لازم، مراکز بهاباد و خاتم به مراکز اين اداره کل اضافه و خدمت رساني به مردم شريف استان به نحو مطلوب تري ادامه یابد.