تاریخ انتشار : 2 آذر 1393 9:24

توسط رییس کل دادگستری استان مازندران صورت گرفت

تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به پرونده های اوقاف

جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال استان مازندران در سالن اجتماعات اداره کل اوقاف و امورخیریه استان مازندران برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاری میزان، جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال استان مازندران با حضور اعضای شورای حفظ حقوق بیت المال در سالن اجتماعات اداره کل اوقاف و امورخیریه استان مازندران برگزار شد.

رئیس کل دادگستری مازندران در این جلسه با بیان این که موقوفات از منظر شرع مقدس اسلام از جایگاه ویژه ای برخوردار است و همه بویژه مدیران باید در قبال وقف احساس مسئولیت نمایند، گفت: پرداخت موقوفات از ارکان وقف به حساب می آید و کسانی که حق وقف و موقوفات را پرداخت نمی نمایند مانع تحقق وقف شده و از نظر شرعی مسئول هستند و اگر قرار بود از درآمد آن موقوفه طبق نیات واقفین عمل خیری صورت بگیرد، آن عمل خیر متوقف می شود.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال خطاب به همه دستگاه های دولتی گفت: در دوران مسئولیت خود، حقوق وقف و موقوفه آن دستگاه را پرداخت نمایند تا عمل خیر بر زمین نماند و در اجر و پاداش واقف خیراندیش هم سهیم باشند.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین اسدالله جعفری، دادستان مرکز استان مازندران و دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال ضمن تبریک به مناسبت هفته بسیج، با تاکید برپیگیری مصوبات قبلی این شورا گفت: اوقاف از سال ۸۷ به عضویت این شورا درآمد و تا به حال با برگزاری جلسات متعدد در رابطه با احیاء و حراست از موقوفات اقدامات مناسبی صورت گرفته است.

وی افزود: در این جلسات موضوعاتی از قبیل صدور اسناد مالکیت برای موقوفات جلسات تخصصی و کارگروهی پیگیری مصوبات – برگزاری جلسات برای اختلاف املاک وقفی با ادارات بویژه شهرکهای صنعتی – منابع طبیعی – آب منطقه ای – نیروی انتظامی و نظامی و … – عضویت ادارات اوقاف شهرستانها در این شورا – همایشهای مشترک اوقاف با دادگستری برای راهکارهای لازم برای رسیدگی بهتر و ویژه پرونده های وقفی – مطالبات و اجور معوقه اوقاف از دستگاهها و …. مورد بررسی قرار گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین علیزاده، رییس اداره اوقاف استان مازندران نیز در این جلسه ضمن تقدیر از رییس کل دادگستری استان و رییس دادگاه های عمومی و انقلاب شهرستان ساری به دلیل تشکیل شعبه اختصاصی رسیدگی به پرونده های وقف، از پرداخت مطالبات وقفی و موقوفات اداره کل اوقاف و امورخیریه مازندران از سوی دادگستری کل استان خبر داد.