یک مقام قضایی:

دولتی بودن اقتصاد، موجب فساد و رانت می شود

رییس کل دادگستری استان سمنان با اشاره به آمار قضایی کشور، میانگین حجم ورودی پرونده های قضایی به دادگستری استان سمنان را بیش از میانگین کشوری دانست و افزود: حجم زیاد ورودی پرونده ها در دستگاه قضایی استان بیانگر ضرورت تحلیل، تأمل و برنامه ریزی در حوزه های مختلف مدیریت استانی است.

10-6.jpgبه گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سمنان، سیدمحسن مظهری در جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری با تاکید بر این که بیکاری در جامعه فسادآور است، گفت: یکی از عوامل ایجاد دعوا و ناهنجاری در جامعه وجود مشکلات اقتصادی است که اشتغال و بیکاری نیز متأثر از این حوزه هستند.

وی عوامل گوناگونی را در سست شدن بنیان خانواده‌ها دخیل دانست و گفت: یکی از این علل بیکاری است که باعث از هم‌پاشیدگی خانواده‌ها می‌شود.

رییس کل دادگستری استان سمنان بر ضرورت حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های مختلف از سرمایه گذاری‌های سالم در استان تاکید کرد و افزود: دستگاه قضایی در چارچوب وظایف خود و با رعایت قوانین از سرمایه‌گذاری‌های سالم حمایت قضایی خواهد کرد.

مظهری شکل‌گیری و ضرورت وجود کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری را نشات‌گرفته از تحلیل و ریشه‌یابی پرونده‌های قضایی دانست و افزود: این کمیته در جهت تخفیف معضلات سرمایه گذاران، صنعتگران و پیمانکاران با رعایت حقوق اشخاص و با لحاظ کردن سرمایه گذاری های سالم و حمایت از سرمایه گذاری‌هایی که در این جهت شکل می‌گیرند فعالیت خواهد داشت.

رییس کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری استان سمنان، دولتی بودن بخش اقتصاد را از مشکلات و موانعی دانست که موجب ایجاد زمینه فساد و رانت در این بخش شده و در ادامه تصریح کرد: تدبیر مقام معظم رهبری در خصوص اجرای اصل 44 قانون اساسی نیز در جهت خارج کردن اقتصاد از سیطره دولت و مدیریت آن توسط مردم بوده است.

وی همچنین از مسئولین خواست تا در کنار حمایت قضایی از سرمایه گذاری که توسط دستگاه قضایی صورت می‌گیرد از مسئولیت اصلی غفلت نکرده و حمایت همه جانبه از سرمایه گذاری سالم را در دستگاه های حاکمیتی و بنابر وظایف ذاتی خود بکار گرفته و با توجه به رویکرد جدید دولت در این زمینه فعال‌تر شوند.