صابری مطرح کرد:

انتقاد از کاهش اقبال داوطلبان برای ورود به دانشگاه ها/خالی ماندن صندلی دانشگاه ها در پی افزایش شهریه

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با انتقاد از خالی ماندن صندلی دانشگاه ها، گفت: به طور قطع شهریه های بالا در کاهش اقبال دانشجویان برای ورود به مراکز آموزش عالی بی تاثیر نیست.

انتقاد از کاهش اقبال داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ها/خالی ماندن صندلی دانشگاه‌ها در پی افزایش شهریهرضا صابری در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه تصویب آیین‌نامه‌های جدید در برخی دانشگاه‌ها و قرار دادن شاخص‌هایی برای پذیرش دانشجویان خود به خود به کاهش تمایل داوطلبان برای ورد به مراکز آموزش عالی منجر شده است، افزود: مراکز آموزش عالی باید برای افزایش انگیزه در داوطلبان و همچنین کاهش صندلی‌های خالی در دانشگاه‌ها در تکمیل ظرفیت به گونه‌ای عمل کنند که این نقص جبران شود.

نماینده مردم آزادشهر ورامیان در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه داوطلبان رتبه‌های بالا نیز متقاضی ورود به دانشگاه فرهنگیان هستند، تصریح کرد: شرایط پذیرش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نباید به گونه‌ای باشد که به کم شدن انگیزه داوطلبان برای ورود به دانشگاه منجر شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس نهم، با انتقاد از خالی ماندن صندلی‌های دانشگاه‌ها در نتیجه کاهش اقبال دانشجویان برای ورود به مراکز آموزش عالی، گفت: شهریه‌های بالا و و همچنین سلیقه داوطلبان در افزایش این صندلی‌های خالی بی‌تاثیر نیست.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه رویکرد جامعه در مورد بحث دانشگاه‌ها تغییر کرده و صرفا ورود به مراکز آموزش عالی یک نیاز تلقی نمی‌شود، افزود: اکنون در جامعه جوی حاکم شده که طی آن توجه به رشته خاص مدنظر داوطلبان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: رویکرد جدید باعث شده که برخی ظرفیت‌های موجود در مراکز آموزش عالی موردپسند داوطلبان نبوده و نتواند انتظارات آنان را برآورده کند که از این رو شاهد افزایش روز افزون تعداد صندلی‌های خالی دانشگاه‌ها هستیم.

عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی، افزایش شهریه دانشگاه‌ها را از دیگر دلایل افزایش تعداد صندلی خالی دانشگاه‌ها خواند و افزود: بی‌شک پارامترهای اقتصادی تاثیرگذاری بسیاری بر تمایل داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ دارد./