هاشمی:

گزارش نتایج بررسی طرح آلودگی هوا آماده ارسال به صحن/آلودگی هوا یک شبه از بین نمی رود

رئیس کمیسیون عمران مجلس، از ارجاع نتایج بررسی های صورت گرفته در کمیسیون های مختلف مجلس درباره آلودگی هوا خبر داد وگفت: در این بررسی ها راهکارهای متفاوت کاهش آلودگی هوا مورد توجه قرار گرفته است.

گزارش نتایج بررسی‌‌ طرح آلودگی هوا آماده ارسال به صحن/آلودگی هوا یک شبه از بین نمی‌رودسیدمهدی هاشمی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از آلودگی بیش از حد هوای کشور به ویژه کلانشهر‌ها، افزود: طرح کاهش آلودگی هوا در حال حاضر در نوبت ارجاع به صحن علنی برای بررسی بیشتر قرار دارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اقدامات مقطعی برای کاهش آلودگی هوا راهکار مناسبی نیست، تصریح کرد: مشکل و معضل آلودگی هوا یک شبه رخ نداده که بتوان یک شبه نیز آن را مرتفع کرد، بلکه رفع کامل آلودگی نیازمند یکسری تصمیمات منسجم است.

رئیس کمیسیون عمران در مجلس نهم، از ارجاع نتایج بررسی‌های صورت گرفته در کمیسیون‌های مختلف قوه مقننه درباره آلودگی هوا خبر داد و گفت: در این بررسی‌ها راهکارهای متفاوت کاهش آلودگی هوا مورد نظر قرار گرفته است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه بسیاری از دستگاه‌ها در کشور با آلودگی هوا مرتبط هستند، یادآور شد: برای رفع این معضل بزرگ که سلامت افراد در جامعه را تهدید می‌کند باید تمامی دستگاه‌ها دست به دست هم داده و مشارکت لازم را برای کاهش آلودگی هوا داشته باشند.

وی ادامه داد: تغییر ساعت کار ادارات و سازمان‌ها یکی از راهکارهایی بود که دولت دهم پس از مدت‌ها تن به اجرای آن داد، اما به دلیل آنکه آن هم مقطعی به اجرا در آمد نتوانست معضل آلودگی هوا را به کل از بین ببرد.

هاشمی در تشریح راهکارهای کاهش آلودگی هوا، گفت: نظارت بر حمل و نقل عمومی، کاهش تقاضای سفر، انتقال مراکز آموزشی، صنعتی و اداری به خارج از کلانشهر و الکترونیکی کردن برخی از فعالیت‌ها راهکارهایی هستند که رعایت آن‌ها آلودگی هوا را به اندازه چشمگیری کاهش می‌دهد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: مسئولان باید هر چه سریع‌تر با اتخاذ تصمیمات درست و به موقع جلوی آلودگی هوا که به مرگ خاموش افراد در جامعه منجر می‌شود را بگیرند./