آیت الله بهشتی:

هدف غرب، دور کردن زنان از فطرت انسانی ذاتی آنها است

یک عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد:غرب در جهت دور کردن زنان از فطرت اصلی خودشان از هر تلاشی فرو گذار نمی کند.

آیت الله بهشتی با بیان این مطلب، گفت:نگاه غرب به زن، یک نگاه انحرافی است و در شعارهای خود در صدد ذبح حقوق زن هستند، یعنی زن را با این نگاه منحرف، ذبح شرعی می نمایند.

این عضو مجلس خبرگان افزود:آنان حقوق زن را در آزادی بی اندازه، بی بند و باری تعریف و دور شدن زنان از اخلاق اصیل انسانی را مهم ترین ارزش زنان تلقی می کنند.

وی با بیان این‌که غرب می خواهد زنان را از فطرت انسانی اصلی خود دور کند، اضافه کرد:با دور شدن زنان از فطرت انسانی، اهداف غرب در استفاده های ابزاری از زنان امکان پذیر می شود در حالی که اسلام نگاهی ارزشی، انسانی و فطری به زن دارد.

این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد:زن در نگاه اسلام در خانواده و جامعه جایگاه والایی دارد و اگر به جنبه های فطری خود توجه کند می‌تواند، در مسیر تکامل در کنار مرد حرکت و به پیشرفت و تعالی دست یابد.

وی درباره حقوق زنان اظهارکرد:به طور کلی حقوق زن و مرد بر اساس مقتدرات فطرت و خلقت تنظیم می شود، اما فیمینیسم در راستای دور کردن زنان از کرامت واقعی شان و کشاندن آنها به بی‌بند و باری و جدا ساختن از وظایف با ارزش همسری و مادری می خواهد دست آویزی برای دست یافتن به اهداف خود طراحی کند.

بهشتی خاطرنشان کرد:برای تبیین حقوق زن باید مطابق کتاب آسمانی، سنت معصومین (ع) و عقل سلیم رفتار کنیم تا حقوق زن مورد توجه قرار گیرد.

رییس سابق دانشگاه قم در پایان با بیان ضرورت بهره گیری از پژوهش‌های انجام شده در جهت تبیین حقوق زن در اسلام و معرفی این حقوق به جهان تصریح کرد:زنان باید همچون مردان در عرصه های علمی و اجتماعی حاضر باشند اما زن باید از نظر اخلاقی به درجه ای دست یابد که ارزش حقیقی خود را دریابد و با تکیه بر فطرت الهی خود در عرصه جامعه حضور یابد.